Hör nu dansar hösten in….

En Waldorfskola i Göteborg

Hör nu dansar hösten in….

Ni har vi varit igång en månad och det är så härligt att träffa alla igen!

Imorgon är det höstdagjämning vilket är en tidpunkt under hösten då dag och natt är lika långa.

Mörkret närmar sig alltså och detta uppmärksammar vi nästa onsdag då det är skördefest på skolan och vi firar Mikaeli. Ett skördebord kommer finnas för åskådan för eleverna och traditionella kraft- och modbanor kommer att anordnas med coronasäkra förhållanden.

”En kämpe vill jag bliva, en riddare så god

för sanning här på jorden, till strids med kraft och mod

Vem hjälper mig i striden, vem lyser för min själ?

Vem strålar så som solen? Det är Sankt Mikael

Den grymma lömska draken, besegra han förmår

Bland jordens riddarskaror han främst bland alla står.”

Parallellt med detta har vi klass 9 som förbereder sig för det mycket efterlängtade dramat, som skulle sättas upp i fjol men som blev uppskjutet på grund av covid.

På torsdag och och fredag är det dags för fotografering

Och glöm inte att sjukanmäla varje dag på vår plattform Infomentor! Om ni laddar hem appen Infomentor Hub är det väldigt enkelt, där kan man även sjukanmäla för två dagar i rad om man vet att barnet kommer vara sjuk i flera dagar. Se länk nedan: